Wij zijn gesloten van 15 juli tot en met de 31 juli. Bestellingen worden erna afgehandeld

De clickFIX®-technologie

UITSTEKENDE ISOLATIE VERMINDERT WARMTEVERLIES EN THERMISCHE BRUGGEN

Het Scandinavisch design en vakmanschap worden gecombineerd om toonaangevende energie-efficiëntie te leveren. De gepatenteerde clickFIX®-technologie zorgt ervoor dat er geen koudebruggen ontstaan. Dit is voornamelijk omdat het luik uitsluitend uit hoog isolerend materiaal bestaat en niet uit een houten constructie. De unieke afdichting zorgt tevens voor luchtdichtheid. Dit alles stelt ons in staat om een uitstekende warmte-isolatie voor uw woning te realiseren. Dolle heeft de beste U waarden op de markt, hoe lager de U waarde, hoe beter de isolatie. De bekomen U-waarde is het resultaat van een test van de zoldertrap als bouwonderdeel en niet op basis van een gemeten waarde. .

Het clickFIX®-luik is volledig geisoleerd met een dikke polystyreen laag met een witte coating. Dit zorgt voor een lage U-waarde.  :

Deze zolderladders worden vervaardigd in Denemarken en het meeste hout is afkomstig van hernieuwbaar FSC®-gecertificeerd bos

Omdat het clickFIX®-luik enkel bestaat uit hoogwaardig isolerend materiaal zonder enige houten constructie zijn er geen thermische bruggen. Dit gecombineerd met een unieke afdichting resulteert in een maximale isolatie:

 

 

FOCUS OP EENVOUDIGE INSTALLATIE VAN EEN LOFT LADDER

De ClickFIX®-zolderladders bestaan uit drie afzonderlijke componenten, de omkasting, ladder en luik, die worden gemonteerd met behulp van een gepatenteerd kliksysteem. Zowel professionelen als doe-het-zelvers vinden de clickFIX®-zoldertrap makkelijk te installeren, zelfs alleen.

Dankzij het lage gewicht en de gepatenteerde assemblage technologie met ‘klik’ modules, kan een ClickFIX®-zolderladder eenvoudig door 1 persoon worden geplaatst:

  

 Installatie video